Rekaan Sulaman Manik dan Sulam Tampal Fesyen Pengantin

Apabila membelek majalah inspirasi perkahwinan, apa yang menarik perhatian saya gaya persembahannya diolah mengikut cita rasa golongan muda. Ia lebih berani dalam mengolah sesuatu fesyen perkahwinan yang ingin diketengahkan. Bagi saya, satu kelainan cara mereka mentafsirkan majlis perkahwinan. Pentafsirannya lebih berani mengikut cara yang santai dan terbuka berbanding secara tradisi yang perlu mengikut tatacara tradisi.

Details

Jahitan Manik Leher Baju – Bagaimana Mencorakkannya

Pada sesebuah busana yang diperagakan, bahagian hadapan dan leher busana amat penting kerana ia dilihat mampu menarik perhatian kepada mata yang melihatnya. Apatah lagi jika ia dihiasi pula dengan jahitan manik yang perbagai bentuk dan gaya. Ya, memang menarik sekali. Kini timbul persoalan bagaiman mencorakkan jahitan manik leher baju anda? Untuk itu mari lihat tips yang ingin dikongsi bersama di bawah untuk anda renungkan bersama.

Details

Kaedah Sulaman Tampal Pengganti Sulam Kerawang Tradisional

Selain daripada jahitan manik, rekaan sulam kerawang turut dikenali rekaan tambahan di fabrik yang disukai serta diminati sehingga masa kini. Walau macamana pun banyak cara yang telah diaplikasikan pada zaman kini agar memudahkan pereka fesyen dalam sesuatu hasil rekaan sulaman kerawang yang eksklusif. Sukar Menggaji Individu Juru Sulaman Kerawang Tanahair. Bagi memiliki bordir kerawang yang…

Details