Jika anda penggemar seni sulaman kerawang, pihak kami menyediakan perkhidmatan tempahan sulaman kerawang secara eksklusif untuk pelbagai jenis fabrik dan fesyen yang diingini. Kepakaran kami dalam menyulam membolehkan anda menempah sulaman bersama kami dari selembut-lembut material fabrik seperti sari dan organza hingga ke sekasar-kasar fabrik seperti songket. Malahan setiap tempahan sulaman kerawang kami menjanjikan hasil yang asli, unik, menarik serta lain daripada yang lain.

Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-09
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-03
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-05

Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-08
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-02
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-01

Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-06
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-04
Corak-Sulam-Kerawang-Sri-Classic-07

Aneka Corak Tempahan Sulaman Kerawang

Setiap motif sulaman kerawang kami merangkumi motif kerawang buih, kerawang lebah, kerawang sarang lelabah, kerawang paku pakis, kerawang daun, dan bermacam lagi motif kerawang.

Tinjau Koleksi Terkini Tempahan Sulaman Kerawang

Dari Butik Sulaman Sri Classic

Sila layari halaman berikut untuk melihat corak rekaan tempahan sulaman kerawang yang telah dihasilkan untuk pelanggan kami. Kesemua corak rekaan tempahan ini akan dikemas kini dari semasa ke semasa.

Lihat Corak Terkini

Ciri-Ciri Tempahan Sulaman Kerawang Kami

Sulam Ayak Tradisional

Menyediakan khidmat tempahan sulam kerawang tradisional menggunakan mesin sulam industri dan mesin jahit domestik dan bukannya menggunakan mesin sulam berkomputer.

Satu Design Satu Pelanggan

Setiap motif yang dihasilkan sentiasa berbeza antara satu sama lain walaupun dihasilkan oleh penyulam yang sama. Tiada duplikasi corak yang sama untuk tempahan pelanggan lain.

Aneka Fabrik

Kami menerima tempahan untuk apa jua jenis fabrik seperti sari, organza, dan songket. Anda hanya perlu membawa fabrik anda atau menghantar fabrik anda kepada kami untuk disulam.

Siap 30 hari

Jaminan kami setiap tempahan sulaman kerrawang anda akan disiapkan sepenuhnya dalam tempoha 30 hari dari tarikh tempahan dilakukan.

Motif Kerawang Pelbagai

Kesemua motif sulaman yang dihasilkan adalah pelbagai untuk apa jua jenis fesyen busana mahupun dekorasi dalaman atau untuk apa jua jenis majlis.

Sentuhan Original

Sentuhan setiap rekaan sulaman kerawang kami adalah 100% daripada pihak kami sendiri dan bukannya dicedok mahupun diambil dari rekaan sedia ada di pasaran.

Mesin-Jahit-Domestik
Kenali Perbezaan Motif Sulaman Kerawang

Ketahui apakah beza motif sulaman kerawang yang terdapat di Negara jiran? Jadi, untuk mengetahuinya, jom tonton video di sebelah untuk memberikan kefahaman dengan mendalam kepada anda.

Bersedia untuk menempah sulaman kerrawang ayak bersama kami hari ini?

HUBUNGI KAMI SEKARANG!