BENGKEL SULAMAN BENANG

Kelas & Bengkel Sulaman Benang Akademi Sri Classic

Belajar dan Daftar Bengkel Sulaman Benang Bersama Akademi Latihan Sri Classic Hari Ini.

0
Tahun Pengalaman
0
Tahun Operasi
0
Bengkel Dikendalikan
0
Modul Sulam Benang Disediakan

BELAJAR MENGIKUT TEKNIK SULAMAN BENANG PILIHAN ANDA

KEUTAMAAN #1 KAMI

Keutamaan #1 kami adalah anda, peserta bengkel sulaman benang kami. Kami percaya dengan perkhidmatan kami dan memberikan servis rundingan dalam standard tertinggi. Jadi, sebagai perunding yang berpengalaman dan bertauliah, kami menyediakan modaul hanya yang menepati pasaran fesyen semasa. Ia bertujuan membolehkan anda menjana pendapatan sejurus selepas menghadiri bengkel sulaman benang kami.

ANDA BERMINAT UNTUK BELAJAR SULAM BENANG?

Jom Ikuti Bengkel Sulam Benang Kami!

KLIK UNTUK DAFTAR SEKARANG

BELAJAR, MAHIR & KUASAI

Konsep Pembelajaran Bengkel Sulam Benang Akademi Sri Classic

Bengkel sulaman benang kendalian Akademi Sri Classic mendukung 3 konsep pembelajaran iaitu belajar, mahir & kuasai. Ini bermakna, anda bukan sahaja sekadar belajar tetapi kami akan pastikan anda mahir dan menguasai setiap teknik sulaman benang yang dipelajari. Untuk memastikan penguasaan anda dalam kemahiran sulaman benang ini adalah 100%, maka kami berikan khidmat rundingan selepas kursus percuma seumur hidup anda. Segala kemusykilan anda akan dijawab terus oleh pengasas akademi kami sendiri.

Bengkel Jahitan Langsir Bersama Pengawai Jabatan Penjara Malaysia

PATTERN & MODUL

Yang Disediakan Di Dalam Bengkel Sulam Benang Akademi Sri Classic

Kami menyediakan bengkel sulaman benang halus tangan ini berdasarkan permintaan fesyen semasa. Kami sentiasa mengemaskini modul dan pattern sulaman benang kami untuk membolehkan anda terus menjana pendapatan selepas mengikut bengkel kami. Oleh kerana itulah, modul bengkel sulaman benang kami adalah bersifat fleksibel dan mengikut peredaran fesyen semasa.

  • Sulaman Benang Asas

  • Sulaman Benang Pertengahan

  • Sulaman Benang Lanjutan

  • Sulaman Benang Timbul

  • Sulaman Benang Brazillian

  • Sulaman Benang Bayang Trapunto

  • Sulaman Benang Motif Bungaan

  • Sulam Benang Tudung

  • Sulaman Benang Telekung

Klik Untuk Tonton Video

Bengkel Sulam Benang Asas

Dalam bengkel sulaman benang asas atau untuk pemula ini, anda akan belajar beberapa teknik asas sulaman benang. Teknik asas sulaman benang ini perlu dikuasai terlebih dahulu sebelum anda mempelajari teknik-teknik sulaman benang motif pelbagai.

Klik Untuk Tonton Video

Bengkel Sulam Benang Pertengahan

Bengkel sulam benang pertengahan ini lebih kepada modul yang menghasilkan bungaan. Atau lebih tepat lagi motif flora. Di mana, anda akan menggunakan setiap teknik asas sulaman benang untuk menghasilkan rekaan bungaan yang lebih menarik dan pelbagai.

Klik Untuk Tonton Video

Bengkel Sulam Benang Lanjutan

Bengkel sulaman benang lanjutan ini disediakan untuk anda mendalami lagi teknik-teknik sulaman benang. Di mana anda akan mempelajari teknik-teknik yang lebih mencabar dan advance seperti sulam benang timbul, trapunto, dan sebagainya.

KEISTIMEWAAN & KEUNIKAN

CIRI-CIRI BENGKEL SULAMAN BENANG KAMI

Bengkel Sulam Benang kami mempunyai beberapa ciri unik dan keistimewaannya tersendiri. Malah, setiap sesi bengkel dan kursus yang dikendalikan adalah secara santai dan interaktif.

Interaktif

Setiap sesi bengkel dikendalikan secara interaktif

Bengkel Interaktif

Untuk pembelajaran lebih seronok, pemahaman lebih mudah, dan penguasaan lebih pantas.