Tempahan Dress Princess & Muslimah

BUTIK DRESS

Butik Dress kami menyediakan khidmat tempahan dress princess dan dress muslimah pelbagai fesyen. Tempahan dress kami meliputi tempahan dress untuk kanak-kanak, remaja atau dewasa. Di Butik Dress kami, setiap tempahan dress menjanjikan hanya yang terbaik dan eksklusif.

JAMINAN SETIAP TEMPAHAN

Unik, Eksklusif & Asli

Mahu Menempah Dress?

Jika Ya! Anda Boleh Menghubungi Kami Sekarang Seperti Yang Tertera Di Belakang Ini!

Hubungi Kami Hari Ini Untuk Tempahan Sekarang!

Hubungi atau Whatsapp kami di 013-9854461. Kami sedia menyambut panggilan anda sekarang.

KOLEKSI DRESS TERSEDIA

Butik Dress

Hasil design custom made dress yg saya tempah untuk dijual kembali daripada butik dress sri classic sememangnya cantik. Laku habis dress yang saya jual kemudiannya. Sangat berpuas hati.
En Syuib, Kulim
Saya tempah 2 pasang baju dress untuk puteri kesayangan saya dari butik dress sri classic untuk hari raya aidilfitri tahun ini. Dan puteri saya memang cantik bergaya sepanjang hari dengan baju dress tersebut. Tak tukar baju dari pagi hingga ke malam. Tak kurang juga ramai yang memuji. Terima kasih Puan Syida!
Pn Mira, Negeri Sembilan
Saya menempah dress untuk 3 orang puteri saya sebagai flower girl perkahwinan adik bongsu saya dari butik dress Sri Classic. Dan.. wallaa.. ketiga2 puteri saya kelihatan sangat cantik bergaya pada majlis tersebut. Hinggakan ramai yg ingin bergambar dengan mereka berbanding dgn pengantin. Camana pun saya ucapkan terima kasih kepada sri classic dengan hasil rekaan dress yg sangat cantik.
Pn Mazlina, Melaka
Nice dress for my daughters. Thumbs up for Sri Classic!
Pn Hasimah, Kedah