Tempahan Sulaman Kerawang

Ok. Kesemua perihal tersebut telah kami jelaskan secara perinci di dalam FREE GUIDE, 6 Perihal Wajib Design Sulaman Kerawang. Jika anda berminat, kami akan menghantarkannya terus ke FB Messenger anda. Sila klik ikon messenger di bawah.

Kami menyediakan motif corak pelbagai mengikut kesesuaian warna dan corak fabrik penempah. Adapun setiap tempahan sulaman kerawang kami merangkumi motif kerawang buih, kerawang lebah, kerawang sarang lelabah, kerawang paku pakis, kerawang daun, dan bermacam lagi motif kerawang.

Setiap tempahan sulaman kerawang butik kami mengambil masa 30 hari untuk disiapkan. Dan 30 hari ini adalah untuk satu-satu tempahan tidak melebih 3 busana. Jika penempah ingin menyulam kerawang busana lebih dari 3 busana tangguhan 7 hari akan diminta. Ini kerana kami menyulam secara ayak tradisional dan bukannya menyulam menggunakan mesin sulam berkomputer.

Mudah sahaja. Anda boleh menempah secara online dengan menghubungi kami secara whatsapp kami. Untuk penjelasan, klik butang messenger “Mesej Saya” di bawah dan kami akan mesejkan anda step untuk menempah sulaman kerawang bersama kami.

 

Semua fabrik atau baju boleh disulam kerawang. Asalkan fabrik tersebut tidak memeri, mengecut, keras atau terlalu licin. Untuk pertanyaan dan penjelasan lanjut, sila whatsApp kami.

Tidak sama. Kami menyulam secara eksklusif untuk satu fabrik satu design sulam sahaja. Biarpun, pelanggan berkali-kali dengan kami. Kami mempunyai rekod di mana salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebanyak 315 corak design sulaman kerawang yang berbeza semenjak 2008 lagi. Dan tiada satupun design sulaman kerawangnya sama.

Boleh. Cuma pastikan gambar yang diberikan adalah jelas dan terang untuk memudahkan kami menduplikasi kembali corak sulaman tersebut.

Harga setiap tempahan sulaman kerawang bergantung kepada design, fabrik yang disulam serta ketebalan sulam yang diingininya. Adalah lebih baik sekiranya anda menghubungi kami secara whatsApp untuk pertanyaan ini.

Boleh. Hubungi kami melalui whatsApp untuk pertanyaan dan perbincangan lanjut.

Kesemua hasil tangan sulaman kerawang kami adalah daripada sentuhan anak tempatan. Malah pengasas butik sulaman kami sendiri yang akan melakar dan menyulam baju-baju tempahan pelanggan selain daripada penyulam-penyulam yang dilatih pihak kami sendiri. Kami tidak menggunakan khidmat penyulam luar seperti Indonesia, Vietnam atau Thailand. Ini kerana kemahiran sulaman kerawang kami ini adalah legasi keturunan pengasas kami yang diwarisi sejak turun temurun. Sebab itulah kami boleh berjanji dan menghasilkan satu design untuk satu fabrik secara eksklusif.