Rekaan Corak Sulaman Kerawang Terkini Sri Classic

Corak Sulam Bunga Keembung Kerawang Lebah.

Corak sulam bunga keembung kali ini disulam bersama kerawang lebah yang digabungkan dengan sulur mentimun. Pada kali ini, design sulaman kerawang pelanggan kami dihasilkan pada busana kurung pahang. Bersesuaian dengan busana ini, butik kami menyulam corak sulam bunga keembung sebagai tema motif sulaman kali ini.  Jadi, pada kali ini, kami ingin tunjukkan kepada anda rekaan terkini motif corak sulaman ayak dari Butik Sulaman Sri Classic kami.
Sebagai mana yang dinyatakan, corak rekaan kali ini menggunakan motif flora iaitu bunga keembung yang digabungkan dengan kerawang sarang lebah. Ia menghasilkan design yang lebih unik pada busana kurung pahang ini. Kombinasi benang pelbagai warna untuk sulaman ayak kali ini mampu menyerlahkan lagi busana yang dihasilkan.
Seperti yang dipaparkan, anda dapat melihat bagaimana motif corak sulam bunga keembung ini disulam ayak dan digabungkan dengan sulur mentimun yang menjalar dari satu corak ke corak yang lain. Ini kerana sulur mentimun ini seolah-olah menjadi penyambung antara bunga dan kudup yang dihasilkan. Dengan menggunakan warna benang yang agak kontra pada sulur kali ini, ia mampu menghasilkan efek bingkai yang menarik.
Malah pada rekaan sulaman ayak kali ini, motif kerawang sarang lebah sekali lagi digunakan. Motif ini disulam kemas pada celahan sulur mentimun yang telah dihasilkan sebelum ini. Untuk pengetahuan anda, setiap tempahan sulaman kerawang mesin kami menjanjikan hanya yang eksklusif dan terbaik. Ingat Kerawang, Ingat Sri Classic.

 

Corak Sulam Bunga Keembung

Ingin Menempah Sulaman Kerawang?

Hubungi Kami Untuk Tempahan Sulaman Kerawang

Lakukan Tempahan Anda Bersama Butik Sulaman Kami Hari Ini

Hubungi Kami Sekarang Di 013-9854461

Tempahan Sulaman Ayak Terkini Butik Sri Classic.

Berikut adalah foto bergambar corak sulam bunga keembung dengan kerawang lebah berserta sulur mentimun. Ia dihasilkan secara ekslusif pada tempahan baju kurung pahang untuk pelanggan butik sulaman kami. Sila lihat bahagian di bawah untuk melihat Corak Sulam Bunga Keembung ini dihasilkan dengan sempurna.

Corak Sulam Bunga Keembung

Jika anda berminat dengan design Corak Sulam Bunga Keembung yang ditunjukkan di atas, jangan lupa untuk hebahkan post ini kepada kenalan anda. Anda juga boleh memulakan komentar anda untuk apa jua persoalan berkaitan dengan corak sulaman ayak kerawang yang telah kami hasilkan pada kali ini. Terima kasih kerana singgah ke laman web kami. Selamat membaca!