Rekaan Corak Sulaman Kerawang Terkini Sri Classic

Corak Sulaman Kerawang Lebah – Bunga Seri Pagi

 

Pada kali ini, syida ingin tunjukkan kepada anda rekaan terkini motif corak sulaman kerawang lebah bunga seri pagi dari Butik Sulaman Sri Classic kami. Rekaan terkini motif bungaan kali ini menggunakan motif bunga seri pagi yang digabungkan dengan kerawang sarang lebah. Dan ia dihasilkan dalam pelbagai saiz. Seperti yang dipaparkan, anda dapat melihat bagaimana kelopak bunga seri pagi ini disulam ayak dan digabungkan dengan sulur yang membentuk seperti kekacang.

Malah pada tempahan rekaan sulaman kerawang kali ini, motif kerawang sarang lebah disulam kemas dan di celahan sulur kekacang yang telah dihasilkan sebelum ini. Untuk pengetahuan anda, setiap tempahan sulaman kerawang mesin kami menjanjikan hanya yang eksklusif dan terbaik. Ingat Kerawang, Ingat Sri Classic.
Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi

Ingin Menempah Sulaman Kerawang?

Hubungi Kami Untuk Tempahan Sulaman Kerawang

Lakukan Tempahan Anda Bersama Butik Sulaman Kami Hari Ini

Hubungi Kami Sekarang Di 013-9854461

Tempahan Kerawang Terkini Butik Sri Classic.

Berikut adalah foto bergambar corak sulaman kerawang lebah bunga seri pagi yang dihasilkan pada tempahan baju kebaya untuk pelanggan butik sulaman kami. Sila lihat bahagian di bawah untuk melihat Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi ini.

Imej Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi
Imej Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi
Imej Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi
Imej Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi

Jika anda berminat dengan design Corak Sulaman Kerawang Lebah Bunga Seri Pagi yang dihasilkan di atas, jangan lupa untuk hebahkan post ini kepada kenalan anda. Anda juga boleh memulakan komentar anda untuk apa jua persoalan berkaitan dengan corak sulaman kerawang yang telah kami hasilkan pada kali ini.