Rekaan Corak Sulaman Kerawang Terkini Sri Classic

Corak Sulaman Kerawang Lelabah – Bunga Balung Ayam

Pada kali ini, syida ingin tunjukkan kepada anda  hasil sulaman untuk tempahan baju kebaya pelanggan butik sulaman kami. Corak rekaan yang dihasilkan pada kali ini adalah Corak Sulaman Kerawang Lelabah dengan Design Bunga Balung Ayam yang disulam bersama kerawang bermotifkan sarang labah-labah. Corak rekaan pada baju kebaya ini diberikan nafas baru di mana ia dihasilkan secara tabur dan tidak berangkai seperti konsep sulaman tradisi.
Seperti yang dipaparkan, anda akan dapat meihat bagaimana bunga balung ayam ini disulam ayak dan digabungkan dengan sulur yang membentuk seperti pucuk inai.
Untuk pengetahuan anda, setiap tempahan sulaman kerawang mesin kami menjanjikan hanya yang eksklusif dan terbaik. Ingat Kerawang, Ingat Sri Classic.
Corak Sulaman Kerawang Lelabah

Ingin Menempah Sulaman Kerawang?

Hubungi Kami Untuk Tempahan Sulaman Kerawang

Lakukan Tempahan Anda Bersama Butik Sulaman Kami Hari Ini

Hubungi Kami Sekarang Di 013-9854461

Tempahan Kerawang Terkini Butik Sri Classic.

Berikut adalah foto bergambar corak sulaman kerawang lelabah dengan design bunga balung ayam yang dihasilkan pada tempahan baju kebaya untuk pelanggan butik sulaman kami. Sila lihat bahagian di bawah untuk melihat Corak Sulaman Kerawang Lelabah Bunga Balung Ayam ini.

Imej Corak Sulaman Kerawang Lelebah Bunga Balung Ayam
Imej Corak Sulaman Kerawang Lelebah Bunga Balung Ayam
Imej Corak Sulaman Kerawang Lelebah Bunga Balung Ayam
Imej Corak Sulaman Kerawang Lelebah Bunga Balung Ayam

Jika anda berminat dengan design Corak Sulaman Kerawang Lelabah Bunga Bunga Balung Ayam yang dihasilkan di atas, jangan lupa untuk hebahkan post ini kepada kenalan anda. Anda juga boleh memulakan komentar anda untuk apa jua persoalan berkaitan dengan corak sulaman kerawang yang telah kami hasilkan pada kali ini.