Ini merupakan hasil tempahan sulaman manik daripada pelanggan kami yang inginkan sentuhan yang lebih vogue dan menyerlah. Justeru, dalam rekaan untuk tempahan sulaman manik ini, kami telah mengambil kira beberapa perkara seperti teknik manik, material manik dan juga majlis yang ingin dihadiri.

Penggunaan Mutiara Air Tawar Mutiara Sabah Sebagai Asas Rekaan Tempahan Sulaman Manik

Bagi menghasilkan rekaan sulaman yang dikehendaki pelanggan, kami menggunakan mutiara sabah air tawar original sebagai debunga. Mutiara Sabah tersebut dapat memberikan sentuhan yang berbeza kepada tempahan sulaman manik pada kali ini.

Teknik Bakawali Sebagai Teknik Asas Dalam Rekaan Tempahan Sulaman Manik

Bagi memberikan karya seni asal kepada setiap tempahan sulaman manik di Butik Sulaman kami, kebiasaannya kami menggunakan sesuatu teknik manik sebagai asas kepada rekaan kami. Pada kali ini, Teknik Bakawali menjadi penghias utama dalam tempahan sulaman manik pada busana pelanggan. Selain daripada itu, gabungan beberapa teknik sulaman manik yang lain, menjadi pelengkap dalam rekaan tempahan sulaman manik pada kali ini.

Penggunaan Kristal Tampal Dalam Rekaan Tempahan Sulaman Manik Bakawali.

Selain daripada itu, kristal tampal turut digunakan dalam rekaan tempahan sulaman manik Bakawali ini bagi memenuhkan setiap ruangan rekaan. Yang pastinya, pada kali ini, kami menggunakan hanya kristal tampal biasa dan bukannya Kristal tampal dari swarovzski.

Jadi, inilah hasilnya rekaan yang dinamakan sebagai Manik Bakawali yang menghiasi dada, leher, labuh baju dan lengan tangan. Yang pastinya anda juga boleh mencuba rekaan ini untuk diabadikan pada tempahan sulaman manik pelanggan anda.

Selamat Mencuba!

Ikhlas,

Syahida Ramli

Pengasas, Butik dan Akademi Sulaman Sri Classic Collection

Jom lakukan tempahan sulaman manik anda bersama kami hari ini!